Uw pand verkopen

Voor het verkopen van een pand is er veel tijd en kennis van de huidige markt nodig. Daarnaast is het voor u als verkoper moeilijk in te schatten welke partijen betrouwbaar zijn, hun verplichtingen correct nakomen en financieel sterk zijn.

Door Telestho Vastgoed Advies wordt voor uw pand de juiste waarde bepaald en wordt uw pand gekocht door de meest geschikte koper. U verkoopt uw pand zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de koper wel voldoende financiële middelen heeft want bij Telestho Vastgoed Advies wordt er gekocht zonder financieringsvoorbehoud. Het is van belang dat de transactie voor beide partijen interessant is.

Onroerend goed verkopen

Ook wanneer u uw onroerend goed snel wil verkopen kunt u bij Telestho Vastgoed Advies terecht. Hoewel de gangbare levertijd tussen de twee en de vier maanden ligt, hebben wij de financiële mogelijkheden om direct met u tot zaken te komen en na het tekenen van het koopcontract de levering binnen één week plaats te laten vinden.

Uw beleggingspand verkopen gaat ook om zekerheid

Wanneer u uw beleggingspand verkoopt kan er voor uw zekerheid gebruikgemaakt worden van een ouderdomsclausule, hetgeen u vrijwaart van technische gebreken die na de verkoop optreden. Daarnaast kunnen wij bij een pand dat als belegging heeft gediend ook gebruikmaken van een ‘verklaring van geen eigen bewoning’. Wij kopen in de meeste gevallen zonder enig voorbehoud. Op deze manier is het in feite mogelijk uw beleggingspand te verkopen in zogeheten ‘As is where is’ staat.

Wilt u uw onroerend goed of beleggingspand verkopen? Neem dan contact met ons op via 020-7370150 of stuur een e-mail naar info@telesthovastgoed.nl

Aanvraag bieding Gegevens object
Portfolio
Contactgegevens

Paulus Potterstraat 34
1071DB Amsterdam

Telefoonnummer: 020-7370150

E-mail: info@telesthovastgoed.nl
Website: www.telesthovastgoed.nl

Wilt u wat vragen?
Copyright © 2021 - Telesthovastgoed.nl | Webdesign | Sitemap | Inloggen