Een beleggingspand kopen

Heeft u er wel eens over nagedacht om een beleggingspand of herontwikkelingspand in Amsterdam te kopen, maar loopt u telkens tegen het probleem aan dat er geen interessante panden te koop staan? De panden die u op internet vindt zijn doorgaans niet interessant, aangezien de beste panden  verkocht worden voordat zij op de markt verschijnen.

Telestho Vastgoed Advies is gespecialiseerd in de aankoop van beleggingspanden in Amsterdam en wij zitten veelal als eerste aan tafel. Wij creëren ook voor u de mogelijkheid om een interessant pand aan te kopen.

Beleggingspand kopen in Amsterdam

Bij de aankoop van een pand komt veel kijken. Naast het financiële aspect speelt kennis van de huidige markt, de omgeving en de staat van het object een belangrijk rol. Telestho Vastgoed Advies brengt u in staat een beleggingspand te kopen, voert voor u de onderhandelingen met de verkoper en begeleidt de aankoop tot aan de levering.

Kijkt u alvast eens bij ons portfolio en zie welke panden u gemist heeft!

Bent u op zoek naar beleggingspanden die te koop zijn in Amsterdam, of wilt u meer informatie hierover? Neem dan nu contact met ons op via het telefoonnummer 020-7370150 of per e-mail.

Portfolio
Contactgegevens

Jan Luijkenstraat 68
1071 CS Amsterdam

Telefoonnummer: 020-7370150

E-mail: info@telesthovastgoed.nl
Website: www.telesthovastgoed.nl

Wilt u wat vragen?
Copyright © 2021 - Telesthovastgoed.nl | Webdesign | Sitemap | Inloggen