Acquisitie beleggingspanden Amsterdam

Telestho Vastgoed Advies richt zich op het aankopen van unieke (beleggings)panden in Amsterdam. Door de groei van het eigen vermogen en herbelegging vanuit vrijgekomen gelden zijn wij constant op zoek naar nieuwe beleggingspanden. Wij richten ons hierbij voornamelijk op woningen en winkels.

Vaak horen wij van eigenaren dat ze de verkoop van hun onroerend goed niet hebben doorgezet omdat het bijvoorbeeld nog (deels) verhuurd is of omdat er bijvoorbeeld veel achterstallig onderhoud in het pand zit. Voor Telestho is dat echter geen probleem. Wij kopen graag panden met huurders en panden met achterstallig onderhoud, maar ook lege panden zijn altijd welkom.

Goede beleggingspanden in Amsterdam

Telestho Vastgoed Advies is gespecialiseerd in de aankoop van (beleggings-) onroerend goed. Wij zijn op zoek naar goede panden op goede locaties, verhuurd, onverhuurd, in goede of slechte staat van onderhoud. Doordat wij met een selectieve groep gerenommeerde investeerders werken kunnen wij hoge prijzen betalen, zonder financieringsvoorbehoud bieden en afspraken correct nakomen.

Daarnaast zijn winkels voor veel beleggers minder interessant door de toenemende leegstand en huurprijzen die onder druk staan. Wij hebben vertrouwen in primaire winkellocaties in Amsterdam doordat deze een constante aantrekkingskracht op consumenten uit de buurt hebben.

Zoekprofiel Telestho Vastgoed Advies:

  • Verhuurde of lege appartementen
  • Verhuurde of lege panden
  • Verouderde panden
  • Winkels
  • Kantoren op goede locaties

Heeft u een beleggingspand in Amsterdam en bent u benieuwd of verkoop interessant is? Neem dan nu contact met ons op via 020-7370150 of stuur een e-mail naar info@telesthovastgoed.nl

Portfolio
Contactgegevens

Paulus Potterstraat 34
1071DB Amsterdam

Telefoonnummer: 020-7370150

E-mail: info@telesthovastgoed.nl
Website: www.telesthovastgoed.nl

Wilt u wat vragen?
Copyright © 2021 - Telesthovastgoed.nl | Webdesign | Sitemap | Inloggen